woensdag 12 maart 2014
written by St Paul

This Week’s Best Song Ever

thisweeksbest

Sinds kort mag ik onderdeel uitmaken van het digitale eiland in de zon dat Perfects heet. Surfers van over de hele wereld spoelen aan en laven zich aan alle moois. Voor mij persoonlijk (bestaat er ook een ‘voor mij onpersoonlijk’?) werkt zo’n Perfect Real Estate (samengesteld door Real Estate zelf) als een raison d’être. Een reden om de bodemloze oceaan vol perfecte liedjes nooit te verlaten. Voordat ik nu Bløf ga citeren, moest ik maar eens ter zake komen.

Een nieuwe rubriek. This Week’s Best Song Ever. Elke woensdag een vers beste liedje aller tijden. Alle moois dat Real Estate ons gegeven heeft (Gold Teeth van Little Wings!!) via hun Perfect verzamelaar schreeuwt om een wederdienst. Daarom is de eerste This Week’s Best Song Ever afkomstig van hun net verschenen album. Atlas is een onvervalst Kippenvel album en Primitive het liedje dat je voor altijd wilt horen…

http://youtu.be/-HeIs1PjSKc