dinsdag 7 januari 2014
written by Wilbert Leering

Je zaterdagavond begint zaterdagmiddag…St Paul’s expliceert Ramones docu in LHC.

Zaterdag 11 januari staat Tivoli de Helling in het teken van de legendarische punkbank Ramones tijdens No More Heroes. Louis Hartlooper vertoont daarom zaterdagmiddag de fascinerende documentaire End of the Century: the story of the Ramones voor alle punkliefhebbers uit Nederland.

http://www.youtube.com/watch?v=WIE_tS6ML0w
Gastheer van No More Heroes is St. Paul, een groot filmliefhebber en bekende deejay in Nederland. Hij stelde voor de avond in Tivoli een bijzonder muzikaal programma samen als eerbetoon voor de band. Hij is fan van de documentaire End of the Century en zal die dan ook van een enthousiaste explicatie voorzien.
End of the Century (2003)
St. PauI: ‘In de documentaire schetst regisseur Jim Fields een compleet portret van de New Yorkse band, beginnend bij de formatie van de Ramones in de vroege jaren zeventig tot aan de break-up in 1996 en het overlijden van drie van de leden. De film bevat uitgebreide interviews met de Ramones zelf en rocksterren als Debbie Harry (Blondie) en Joe Strummer (The Clash). End of the Century is voor veel muziekliefhebbers de definitieve rock ’n roll documentaire. Midden in een voortdurende chaos van gedeelde vriendinnen, onderlinge haat en vergaande dwangneuroses werd een aantal van de beste nummers uit de popgeschiedenis geschreven…’
NB. Bezoekers krijgen op vertoon van hun ticket voor Tivoli’s No More Heroes €2,50 korting op een entreebewijs voor End of the Century. In dat geval betaal je €5 in plaats van €7,50.