De mobiele versie van Perfects.nl is kleiner, lichter & simpeler en dát maakt ‘m beter, sneller & nog iets. Los van het feit dat je minder hoeft te priegelen (je kunt nog terug naar de normale perfects.nl, dus priegel-technisch zit het nog steeds snor), zit er meer mening in de mobiele variant: je kunt door de grote hoezen bovenaan scrollen, maar in eerste instantie vind je daar niet alle Perfects. Dit is onze selectie. Een soort übertips eigenlijk. Daaronder vind je de dropdowns die je ook kent van de website. Via die menuutjes vind je alle Perfects, inmiddels meer dan 350.

Nu direct naar Perfects.nl, klik hier. Of hier.

Hoe maak je van Perfects.nl-op-je-smartphone een Perfect Webapp?

Voor iPhone:

perfect-install

Stap voor stap:

1. Open de website met de Safari browser. Onderaan in de browser vind je een knop met een vierkantje met pijltje.

2. Klik en kies ‘Zet in beginscherm’ (of ‘Add to home screen’).

3. Tik op ‘Voeg toe’ (of ‘Add’)  en het icoontje wordt op je beginscherm geplaatst:

foto11

Voor Android:

Open de browser, open de website. Gebruik de menuknop  en voeg hem toe aan de favorieten door ‘Meer’ (More) te selecteren en daarna ‘Bladwijzer maken’ (‘Bookmark page’) of ‘Favoriet toevoegen’. Tik op ‘OK’.

Ga vervolgens terug naar het startscherm. Druk lang op een lege plaats op de achtergrond op je beeldscherm. In het menu dat nu verschijnt kies je voor ‘Sneltoetsen’ en verder voor ‘Bladwijzer’ of ‘Favorieten’ (‘Bookmarks’). Selecteer de bladwijzer/bookmark die je zojuist hebt aangemaakt.