Een rondje Frankrijk in muzikaal opzicht (ok, af en toe een stapje over de grens in noordelijke en zuidelijke richting) en een trip down memory lane van maakster Roos van Garderen. Prima combo. Ramen open in een warme auto (airco uit voor complete ervaring) met deze Franse muziek en op zoek naar de wielrenners.

Deze Perfect biedt je de betere Franse pop klappers afgewisseld met chansons de la vie et d’amour. En wil je meer Franstalig? Ga naadloos verder met Guuzbourg’s Parfait Été’s, HIER.

Enjoy!

Liner notes:

Bij elke Tour de France denk ik terug aan mijn vakantieherinneringen uit mijn jeugd. Elk jaar naar de Franse Alpen om weer naar de wielrenners in de Tour te gaan kijken. Met een tentje op de Alpe d’Huez overnachten voor een mooi plekje tussen de andere tour liefhebbers langs de kant of in het dal blikjes cola vangen van de reclame karavaan voorafgaand aan de wielrenners. Deze Perfect herinnert mij aan die tijd omdat dit ook in de auto op casettebandje werd gedraaid. Pure nostalgie en heimwee naar mijn jeugd. Mijn gevoel van de Tour de France!