Subroutine Records is het Groningse indiepop/rock-label dat sinds 2005 Nederland met prachtige en spannende releases bestookt. Theo Miggelbrink vatte het samen in een prachtige Perfect van 25 tracks. Inclusief een track van onze gewaardeerde Roy Santiago (die zelf o.a. het onvolprezen Perfect Stiff tweeluik maakte, rond het evenzo spannende Stiff Records label).

Enjoy!

Liner notes:

De eerste keer dat ik Subroutine leerde kennen was dankzij de debuut EP Sugarettecity van het Eindhovense The Sugarettes, die ik een paar maanden eerder had ‘ontdekt’ toen ze als support optraden van Silence Is Sexy. En het bleek niet de laatste release of het laatste optreden te zijn van een Subroutine act  waar ik enthousiast over zou zijn. Afgelopen editie van Incubate was The Doo Run Run ook in topvorm.. Sowieso zijn Subroutine bands (voor mij) vaak het hoogtepunt  van festivals als Incubate of (het eenmalige pop-up event) ULTRA! Hoog tijd dùs voor een Perfect.

En mocht je na deze Perfect nog niet uitgeluisterd zijn. Alles wat Subroutine tot nu toe gereleased heeft is ook terug te vinden op Bandcamp.

– Theo Miggelbrink