Wat er precies gebeurt bepaal jij helemaal zelf, Bas van Duren heeft alleen alvast de muziek er voor je bij gezocht…wat een verhaal. 

Liner notes:

‘Ik ben Bas van Duren, een kwart eeuw oud, vroeg-grijs en momenteel hoofdredacteur van 3VOOR12/Tilburg en redacteur bij het Brabants Dagblad. Ergens in mijn jonge jaren ben ik erachter gekomen dat ik ontzettend veel plezier beleef aan verhalen vertellen. Dat is inmiddels doorgesijpeld in de artikelen die ik voor de krant schrijf en repo’s die ik voor de radio maak. Het is de passie voor muziek, film en storytelling die mij ertoe heeft gezet om deze Perfect te verzorgen.

Een decennium geleden zat ik als 15-jarige puber in de bioscoop te kijken naarOcean’s ElevenIk vond het einde wazig, de soundtrack geniaal. Ik kocht gelijk alles wat muzieksamensteller David Holmes had uitgebracht en een nieuwe liefde was geboren: mixtapes maken. Van mixtapes naar soundtracks is een kleine stap: je probeert met allebei een gevoel op te roepen, zonder dat de tekst van een nummer te expliciet is. Show, don’t tell. Met Perfect Soundtrack hoop ik dat er bij het afspelen bij u in uw hoofd een film afspeelt die vooral geschikt is voor de nachtelijke uurtjes.’ – Bas van Duren