Arne van Petegem stelde een playlist met diepe soul samen (diep als in deeeep). Hij heeft samen met schrijver Ivo Victoria en illustratrice Eva Mouton een voorstelling gemaakt onder de titel Geen pijn of wat dan ook, gebaseerd op de bundel korte verhalen Eleven Kinds Of Loneliness van de Amerikaanse schrijver Richard Yates (ook bekend van het prachtige maar o zo trieste Revolutionary Road). De voorstelling had als centraal thema “eenzaamheid”. Dat leverde deze prachtige compilatie Perfect Pijn Of Wat Dan Ook op.

Liner notes:

Arne: Ik heb eerder deze week (toen de voorstelling in België in première ging) een intro-mix gemaakt voor als de mensen de zaal binnenkomen. Aangezien de muziek van de voorstelling volledig electronisch is, wilden we voor die mix helemaal de andere kant op gaan en maakte ik een selectie van een vijftiental deep soul tearjerkers over verloren liefde/eenzaamheid/hartzeer.

De voorstelling heeft ook een themalied, gezongen door Ivo Victoria, dat je hier kan vinden als stream/downloadArne van Petegem