Martien ontwerpt, twittert, schrijft over muziek, speelde in de Nederlandse band LPG† én maakte deze Perfect. Perfect gebruikte gouden kinderkeeltjes in de muziek. Niet te veel, want het wordt al snel EO-erig, maar precies juist gedoseerd. Enjoy!

Liner notes:

‘Onlangs had ik drie albumpresentaties met mijn band LPG†, waarbij een koor meedeed. Die plaat heeft als titel ‘The Village’, en naast een blaaskapel leek een kinderkoor ons ook toepasselijk. En dat bleek. Ik realiseerde me dat ik aardig wat platen had waarop kinderen meezingen, zoals de laatste LP van Damien Jurado. En als dan het kinderkoortje inzette bij ‘Life Away from the Garden’, dan dacht ik aan Cat Power, Spinvis en aan Talk Talk. Van het één kwam het ander. Ik vroeg wat rond bij vrienden, ik twitterde onder andere naar @Guuzbourg en voor ik het wist was er een enorme lijst op spotify met kinderkoortjes. Dank @Guuzbourg en vul aan zou ik zeggen.

En nu is er dus mijn verzamelaar. Tikje melancholisch, soms schattig of vrolijk, maar vooral heel mooi. Veel luisterplezier!’