Trompetten in muziek; maar dat mogen ook trombones zijn, of hoorns, of tuba’s. Dat alles in combinatie met kerst, zonder de tamboerijn, kerstbel en Flappie. Pure sex (nee, niet ‘sax’).

Enjoy!

 

 

 

Liner notes:

Voor sommigen is een half naakte Mariah Carey (of een in leer geklede Wham!) een Horny Christmas. Ieder z’n makke. Maar de echte Horny Christmas vier je natuurlijk met lustopwekkende ‘alternatieve’ kerstmuziek, met van dat geile getoeter (en dat hoeft dus niet alleen een hoorn te zijn). Want zeg nou zelf, word jij gelukkig van die guilty pleasures als ‘Last Christmas’ en ‘Jinglebells’? Precies.

Van de (als enige koperloze) country van Roy Acuff, via onze The Kik naar de jump blues van Witherspoon. Tussendoor zien we de Eifeltoren aan de horizon en komt Louis twee keer langs. Drie-talig, muzikaal, multinationaal, en verre van compleet. Maar deze verzamelaar gaat een fijne kerst opleveren.

Het voorspel, de uitvoering en het naspel zijn gladjes tot elkaar gesmolten in deze kerstspecial, met het koperwerk als leidraad. Laat je even weten als er (kerst)kindjes bij verwekt zijn?

Thijs ter Avest