Sandeman begon ermee: onze eigen ‘Back to Mine’-achtige reeks. Bankhangen heet dat bij ons. En dat dan perfect doen. Deel 2, door Wilbert Leering.

Liner notes:

“Mijn Perfect Bankhangen ontstond eigenlijk redelijk spontaan. Ik maakte een compi-voor-eigengebruik-met-tracks-waar-ik-echt-op-zit-te-wachten-op-bepaalde-tijdstippen (misschien is dat ook wel de allerbeste/enige methode voor zo’n compi. Want voor je het weet maak ik een lijst met tracks waar jij op zit te wachten en dan is het idee een beetje weg van deze serie). Het heeft zo’n beetje alles wat ik graag luister: pop, folk, electronica, dub, shoegazing. Elke track met een gloominess die voor mij werkt. Deze Perfect stijgt nooit écht op. OK, één keer aan het einde, met TJ Kong & Nuno Dos Santos‘ This Time. Maar ook die is echt nog wel shoegazing-genoeg om gewoon rustig te blijven zitten”. – Wilbert Leering