Bankhangen met Guuzbourg. Deel 11 is 21 keer ‘electrozucht’. Lekker niks doen, behalve meeglijen dan.

Enjoy!

Liner notes:

Eigenlijk was ik bezig met een Perfect Bankhangen-editie vol swamprock en sunshinepop, maar daar kwam ik nog niet helemaal uit. Toen ik Lukie Stalenhoef’s PB-editie hoorde, gleed ik zowat van de bank af. Moderne insmeermuziek van de hoogste orde. Van de meeste artiesten had ik nog nooit gehoord, blij dat Alpines, Galimatias en Snakehips inmiddels wel tot mijn muzikale vocabulaire behoren. Zou er nog meer van dit soort ‘electrogezucht’ zijn? Nou en of. Uit Nederland (Minus the Tiger), uit Scandinavie (Quadron, Boom Clap Bachelors), van Angelsaksische kunne. Met vaak een R&B- of glitterdisco-vibe, of een walmende stoot dubreggae. Dat wordt natte plekken op de bank…

Guuzbourg